Renten og aktiemarkedet

For et par uger siden skrev jeg et indlæg til Invested.dk omkring, hvorvidt renten påvirker aktiemarkedet. Jeg gjorde det i takt med, at den japanske centralbank valgte at sænke renten til et negativt niveau. Jeg lavede en hurtig Google-søgning, men fandt ingen svar på, hvordan eller hvorfor renten påvirker aktiemarkedet. Af den årsag valgte jeg at skrive mit eget indlæg. Indlægget kommer også i takt med uroen på det amerikanske marked vedr. markedsrenten, som ultimo 2015 blev hævet til et niveau over 0 for første gang siden finanskrisen i 2008. Læs indlægget ved at følge linket nedenfor.

 

Sådan påvirker renten aktiemarkedet

Du er måske også interesseret i


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/christianrasmussen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *